Revisie dieselmotoren

Om uw motor storingsvrij te houden, motorschade te voorkomen en stilstand tot een minimum te beperken is tijdige motorrevisie van groot belang. Hiermee verlengt u de levensduur van uw motor gegarandeerd.

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van dieselmotoren op locatie, aan boord of in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland). Het voordeel van op locatie of aan boord reviseren is dat u weer spoedig in staat bent uw bedrijfsvoering te hervatten. Doordat wij uw motor op een vakkundige manier reviseren kunnen we de levensduur van uw motor nog met tientallen jaren verlengen.

Caterpillar Marine Service Provider

GJV Diesel Service is officieel Caterpillar Marine Service Provider. Hierdoor beschikken wij over alle benodigdheden en kennis om professionele revisie te verlenen aan uw Caterpillar.

Merken motorrevisie:

Wij verzorgen de motorrevisie van onder andere onderstaande merken:
Caterpillar, Cummins, Daf, Deutz, GM, Hatz, John Deere, Lister, MAN, Mercedes, MTU, Perkins, Scania, Volvo Penta, Wärtsilä en Yanmar.

Motorrevisie nodig?
GJV Diesel Service is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland). Vanuit hier werken wij voor vele klanten door heel Nederland. Neem contact met ons op, via 0184-679225.