Keuring dieselmotoren

Banken, makelaars en verzekeringsmaatschappijen eisen vaak een keuringsrapport van de motor van uw schip. Wij hebben al vele jaren ervaring in het keuren van scheepsdieselmotoren. Met onze kennis en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u een uitgebreid keuringsrapport aanbieden.

Motorkeuring werkwijze

Bij een motorkeuring wordt de motor deskundig gekeurd op verschillende onderdelen. De dieselmotor wordt zowel inwendig als uitwendig geïnspecteerd. De inwendige controle doen wij met een speciale endoscoop, deze maakt inwendig digitale foto’s. Door de foto’s krijgen wij een duidelijk beeld van de slijtage aan de motor. Bij de uitwendige inspectie wordt ook gekeken naar de installaties rondom de motor.

Na een grondige controle van de dieselmotor wordt er een uitgebreid rapport opgesteld. In dit rapport staan de conclusie, bevindingen, meetwaarden en aanbevelingen vermeld van de motorkeuring.

Caterpillar Marine Service Provider

GJV Diesel Service is officieel Caterpillar Marine Service Provider. Hierdoor beschikken wij over alle benodigdheden en kennis om professionele keuring uit te voeren aan uw Caterpillar.

Merken motorkeuring

Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van de onderstaande merken:
Caterpillar, Cummins, Daf, Deutz, GM, Hatz, John Deere, Lister, MAN, Mercedes, MTU, Perkins, Scania, Volvo Penta, Wärtsilä of Yanmar scheepsmotoren.

Keuring dieselmotor nodig?
GJV Diesel Service is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland). Vanuit hier werken wij voor vele klanten door heel Nederland. Neem contact met ons op, via 0184-679225.