Reparatie

Wij hebben een ruime ervaring in het repareren van vele merken scheepsmotoren en in het uitlezen van elektronische motoren. Naast het repareren van scheepsmotoren, verhelpen wij ook andere gebreken bij u aan boord. Hierbij moet uw denken aan een kattenkop, zandpomp, dekwaspomp, boegschroef, ankerlier en vetsmeerapparaten.

U kunt er bij GJV Diesel Service van uit gaan dat u op een plezierige manier geholpen wordt en een goede kwaliteit ervaart. Met de juiste informatie die u aan ons verstrekt kunnen wij direct reageren op uw probleem.

Doordat we velen onderdelen op voorraad hebben is een snelle service gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat uw probleem wordt opgelost, zodat u uw vaart kunt voortzetten.

Caterpillar Marine Service Provider

GJV Diesel Service is officieel Caterpillar Marine Service Provider. Hierdoor beschikken wij over alle benodigdheden en kennis om professionele service te verlenen aan uw Caterpillar.

Merken motor reparatie:

Voor de reparatie van alle grote merken scheepsmotoren  kunt u bij ons terecht; Caterpillar, Cummins, Daf, Deutz, GM, Hatz, John Deere, Lister, MAN, Mercedes, MTU, Perkins, Scania, Volvo Penta, Wärtsilä of Yanmar scheepsmotoren.

Reparatie nodig?
GJV Diesel Service is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland). Vanuit hier werken wij voor vele klanten door heel Nederland. Neem contact met ons op, via 0184-679225.